Tel. 053 - 431 8541
Ma t/m vr: 7:00 - 17:00
Binnenhaven 16, Enschede

 

Opgericht in 1927 door Jacob Bakker, en ondertussen in handen van de derde generatie, is GBI Jacob Bakker een bedrijf dat zich al die tijd gericht heeft op de professionals in bouw en industrie. Al ruim 40 jaar gevestigd op een uitstekende locatie op het Industrieterrein Havens West te Enschede met een team van ruim 15 vakbekwame medewerkers.

Met een voorraadassortiment van zo’n 20.000 artikelen grijpt U niet snel mis. Met ons eigen transport heeft U uw bestelling snel in huis! Wij zijn met ons samenwerkingsverband GBI lid van de grootste inkoopvereniging voor de technische groothandel, Zevij-Necomij. Daardoor kunnen wij met producten en diensten van nagenoeg alle belangrijke leveranciers voor onze branche U van dienst zijn. Als haast geboden is, kunnen wij met 24-uurs levering voor U beschikken over 120.000 artikelen van de Duitse inkooporganisatie Nordwest, waar U in het land ook aan het werk bent.

In de loop van de jaren hebben wij ons met een steeds dieper en breder assortiment aan de behoeften van de markt aangepast. Het aantal artikelen op voorraad is de afgelopen dertig jaar meer dan verdubbeld, het verloop in het assortiment is groter geworden. Maatwerk en speciale bestellingen vormen ongeveer 35 % van onze orders. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een modern automatiseringssysteem. De vakkennis van de medewerkers is echter nog veel belangrijker. Daarom besteden wij veel tijd aan training en scholing.

Stabiele en langdurige samenwerking met U vinden wij erg belangrijk. Dit geldt ook voor de relaties met onze leveranciers. Wij doen ons best om een betrouwbare en open partner te zijn. Voor onze klanten en leveranciers.

Dit zijn geen loze woorden. Er zijn leveranciers waar wij al sinds het begin zaken mee doen. Ook diverse klanten weten ons al meer dan 90 jaar te vinden.